Átlátható gazdálkodással STABILAN működni!

Tisztelt Tulajdonosok

Kérjük a Tisztelt Lakástulajdonosokat, hogy legyenek fokozott türelemmel a közös képviselőjükkel, minden épületben az épület sajátosságából adódó feladatok okán egyszerre egy időben nem fogunk/fognak tudni összehívni közgyűlést.
A nagyobb társasházak esetében nem látjuk milyen lehetőség lesz a terembérletre, ahol erre zöld terület nem biztosított. Iskolák bezárva, belső térben csak védettségi igazolvánnyal lehet/lehetne rendezvényt tartani, a védettségi igazolványa nincs meg minden tulajdonosnak. Kollégáink és az MTOSZSZ, LOSZ is azon a véleményen van, hogy a köz és küldöttgyűlésen védettségi igazolványt nem kérhet a közös képviselő, mert az oltás nem volt kötelező. Továbbá a közgyűléseken, küldöttgyűléseken résztvevőket nem lehet oltottságuk, meglévő védettségi igazolványuk alapján csoportosítani, a köz és küldöttgyűléseken minden tulajdonosnak, vagy a küldöttgyűléseken minden küldöttnek joga van/lesz továbbra is megjelenni.
Javasoljuk, mindenki törekedjenek arra, hogy nyílt térben próbáljon közgyűlést tartani, hiszen a tulajdonosok nagy része, a bezártság után, kimenekül a szabadba, alig lesz otthon valaki, akivel közgyűlést lehet tartani. A nagyobb hangsúlyt a szeptember 01. - október 15. közötti időszakra kell tenni.
Üdvözlettel: Zimán Enikő
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
design by Arcsin